10 Mart 2009 Salı

TÜRKİYE’DE YETİŞTİRİLEN TARIM ÜRÜNLERİ- YUMRULU SEBZELER - LİSE 11.SINIF COĞRAFYA KİTABI LİSE 3.SINIF

TÜRKİYE’DE YETİŞTİRİLEN TARIM ÜRÜNLERİ- YUMRULU SEBZELER - LİSE 11.SINIF COĞRAFYA KİTABI LİSE 3.SINIF

Patates :Ülkemizde buğdaydan sonra en fazla tüketilen üründür.Her türlü iklime
ayak uydurur.Ülkemizde en fazla İç Anadolu’da (Niğde, Konya, Kayseri),
Karadeniz’de (Samsun, Ordu, Gümüşhane, Kastamonu) ve Marmara’da yetiştirilir.

Soğan ve Sarımsak : Patatesten sonra en fazla üretilen sebzedir.En fazla İç
Anadolu, Marmara ve Karadeniz’de yetiştirilir. Devlet tarafından destekleme
alımları yapılmadığından, üretim miktarları yıllara göre farklılık gösterir.

COĞRAFYA 11 DERS KİTABI
COĞRAFYA 11 DERS NOTLARI
COĞRAFYA 11.SINIF DERSİ ETKİNLİKLERİNİN CEVAPLARI
COĞRAFYA 11.SINIF DERSİ ÖLÇME DEĞERLENDİRME VE TEST SORULARININ CEVAPLARI
COĞRAFYA 11.SINIF ÖDEVİ
COĞRAFYA LİSE 3.SINIF DERSİ ÖLÇME DEĞERLENDİRME VE TEST SORULARININ CEVAPLARI
COĞRAFYA LİSE 3.SINIF DERSİ ETKİNLİKLERİNİN CEVAPLARI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder